CEZERYE
Nurhayat'in cezerye tarifiyle günümüze devam edelim.
MALZEMELER: 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 2 su bardağı süt 1 paket vanilya yeteri kadar hindistan cevizi yeşil fıstık
YAPILIŞI
havuçlar şekerle 5 dakika kadar pişirilir.irmik ilave edilir.biraz karıştırdıktan sonra süt katılır.sütü çekene kadar pişirilip soğumaya bırakılır.soğuduktan sonra küçük toplar haline getirerek hindistan cevizine bulanır. Afiyet Olsun..
MALZEMELER: 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 2 su bardağı süt 1 paket vanilya yeteri kadar hindistan cevizi yeşil fıstık
YAPILIŞI
havuçlar şekerle 5 dakika kadar pişirilir.irmik ilave edilir.biraz karıştırdıktan sonra süt katılır.sütü çekene kadar pişirilip soğumaya bırakılır.soğuduktan sonra küçük toplar haline getirerek hindistan cevizine bulanır. Afiyet Olsun..
Yorumlar
Yorum Gönder