YULAFLI KOLAY KEŞKEK

Keşkeği hepimiz severiz değil mi? Yapılması meşakkatlidir bir o kadar da lezzetli. Gluten alerjisi olanlara ve diyabetiklere bu tarifim özellikle. Tabi ki abartmadan yemek lazım :)
MALZEMELER
2 adet tavuk budu(derili)
yarım su bardağı yulaf
4 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
tuz,kırmızı biber

YAPILIŞI

Tavuk butları tuzla birlikte yumuşayana kadar haşlanır. Suyu ayrı bir tencereye alınıp içine yulaf ilave edilir. Suyunu çekene kadar karıştırılır. Servis tabağına alınır. Eritilmiş tereyağı ve kırmızı biberli sosla servis edilir. Afiyet olsun..

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

MENEKŞE KEBABI

AŞURE