SARMISAKLI EKMEK

Tam buğday ekmeğiyle nefis bir atıştırmalık


MALZEMELER
2 dilim tam buğday ekmeği
4 diş sarmısak
6 yemek kaşığı zeytinyağı
yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber

YAPILIŞI
Ekmekler istenen şekillerde dilimlenir. Ben parmak şeklinde dilimledim. Kalan malzemeler robottan geçirilip pürüzsüz bir sos elde edilir. Dilimlenen ekmek parçaları bu sosa daldırılıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. 180 derece fırında üzeri renk alana kadar pişirilir (benimkilerin renk alması 5 dk sürdü). Dip sosla servis edilir. Afiyet olsun..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MENEKŞE KEBABI

YULAFLI KOLAY KEŞKEK

AŞURE