MENEKŞE KEBABI
Değişik formlarda yapılan keyifli bir kebap. Tarifi oldukça basit. Bu keyfi sevdiklerinizle en kısa zamanda paylaşmanız önerisiyle..
MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
3 adet orta boy mantar
1 tatlı kaşığı tuz
50 gr kaşar peyniri
tavuk göğsünün yarısı kadar kuzu kuyruk yağı
YAPILIŞI
bütün malzeme karıştırılıp zırh ile çekilir. Pratik olsun istiyorsanız malzemeyi mutfak robotunda da çekebilirsiniz. Karıştırılan kebap eti tahta adana şişine dizilir. İster elektrikli ister normal mangalda alt üst pişirilir. bulgur pilavı ile servis yapılır. Şişte kolay şekil vermek için elinize sıvı yağ sürebilirsiniz. Acı bir kebap isterseniz içerisine 1 çorba kaşığı kadar pul biber ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun..
MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
3 adet orta boy mantar
1 tatlı kaşığı tuz
50 gr kaşar peyniri
tavuk göğsünün yarısı kadar kuzu kuyruk yağı
YAPILIŞI
bütün malzeme karıştırılıp zırh ile çekilir. Pratik olsun istiyorsanız malzemeyi mutfak robotunda da çekebilirsiniz. Karıştırılan kebap eti tahta adana şişine dizilir. İster elektrikli ister normal mangalda alt üst pişirilir. bulgur pilavı ile servis yapılır. Şişte kolay şekil vermek için elinize sıvı yağ sürebilirsiniz. Acı bir kebap isterseniz içerisine 1 çorba kaşığı kadar pul biber ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun..
Yorumlar
Yorum Gönder