her kadın sever mutfağını ama bazıları daha bir özenir daha bir sever. çalışan kadınlar hem pratik hem de lezzetli yemekler yapmak ister ya hadi birlikte pratik ve lezzetli yemekler pişirelim..
MENEKŞE KEBABI
Değişik formlarda yapılan keyifli bir kebap. Tarifi oldukça basit. Bu keyfi sevdiklerinizle en kısa zamanda paylaşmanız önerisiyle.. MALZEMELER 1 adet tavuk göğsü 3 adet orta boy mantar 1 tatlı kaşığı tuz 50 gr kaşar peyniri tavuk göğsünün yarısı kadar kuzu kuyruk yağı YAPILIŞI bütün malzeme karıştırılıp zırh ile çekilir. Pratik olsun istiyorsanız malzemeyi mutfak robotunda da çekebilirsiniz. Karıştırılan kebap eti tahta adana şişine dizilir. İster elektrikli ister normal mangalda alt üst pişirilir. bulgur pilavı ile servis yapılır. Şişte kolay şekil vermek için elinize sıvı yağ sürebilirsiniz. Acı bir kebap isterseniz içerisine 1 çorba kaşığı kadar pul biber ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun..
Yorumlar
Yorum Gönder